Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Jsme součástí přírody a naštěstí příroda dokáže i vyléčit z téměř jakékoli nemoci. Proč existují bylinky a různé jedy? Lékařství je hlavně byznys. Pokud jde o dlouhodobé či velmi vážné nemoci, ty se nevyléčí, ale celoživotně se léčí- Léky jsou největší byznys. Zbraně na rozdíl od léků nepotřebuje každý. Kdo nevěří v přírodní léčení, je to jenom jeho škoda. I Růžičková určitě věděla, že by se hladovkou vyléčila, ale málokdo je ochoten toto podstoupit. Je zbytečné tyto tisícileté celosvětové zkušenosti někomu vnucovat. Velmi podobné je to s vírou v boha. Obojí v životě velmi pomáhá. Sám jsem polohladovku velmi úspěšně několikrát vyzkoušel. Jde jen o vyčistění střeva, které se dělalo už za Švejka klystýrem. Všechny nemoci jsou v zaneřáděném střevě. Nic víc a nic mín. Příjemný den.

0 0
možnosti
KB

"Naši předci věděli jak se stravovat, proto byli celkovězdravější než dnešní populace.....".

Já jsem se zajímal o rodinnou genealogii. Můj prapraděda měl 11 dětí, z nich 5 v dětství zemřelo. Jeho bratr měl 10 a zemřely 3. To byl přírodní výběr. K tomu celkem bídná hygiena a pod. Podívejte se v nějakém městě či vesnici pořádně na hřbitov, který tam existuje delší dobu a všímejte si věku nebožtíků. Věk 40-50 let žádná výjimka.

Hlavně neuvádějte příklad někoho, kdo se dožil 90-100 let. To byly naprosté výjimky.

0 0
možnosti
JS

zjevně nemáte co dělat, tak se zabýváte krávovinama.

OK, bavte se, ale nevydávejte to za vědu nebo medicínu.

Takto jednoduché to fakt není.

Ale to nevadí, organismus zdravého člověka snese hodně, i takové experimenty s dietou, jak tady nacvičujete.

0 2
možnosti
MP

Pasivní kouření. Všichni mí sourozenci jako děti žili v rodinách, kde každý rodič kouřil aspoň 40 cigaret denně. Jen já jsem v dětství měl malý plicní problém. Jinak nikdo z nás, přesto, že jsme všichni v dětství žili v zakouřeném prostředí, nemá žádné dýchací potíže. Takže pasivní kouření nemůže být tak škodlivé, jak se říká.

0 0
možnosti
MP

Pane Selucký, přírodní léčení je vyzkoušeno po CELÉM SVĚTĚ po TISÍCE LET. Kapišto?

0 0
možnosti
MP

Nejzdravější strava je syrová strava, vše, co roste ze země. Hladovka léčí téměř všechny nemoci. Taktéž ovoce, zelenina a štávy, o urinoterapii ani nemluvě. Proto se dříve léčilo klystýry. Tyto poznatky jsou už v bibli. Vařená strava=mrtvá strava, bez enzymů, zdroj všech nemocí. Stresy samozřejmě jsou objednávka budoucích nemocí. Základ zdraví=psychika+strava. Ráno nalačno citronová štáva čistí játra. Převařenou vodu popíjet celý den- podporuje  krevní oběh, metabolismus a mnoho jiných věcí. Aspon jedno jablko denně-multivitamín. Před spaním- podporuje spánek, tak jako med. vyrovnává cukr, pektin snižuje LDL cholesterol.Maso, zvláště uzené podporuje rakovinu. I pečivo bez vlákniny dělá nepořádek ve střevech / zdroj všech nemocí/, ale maso nejvíc.

0 0
možnosti
MS

Kdybych dal dohromady všechny výstražné články na internetu, týkající se zdravé výživy, zjistil bych, že vůbec největší zlo je přijímat potravu ve všech formách. :-/

3 1
možnosti
Foto

Udržovat acidobazickou rovnováhu je důležité. Proto, děti, pamatujte - každého panáka zapít vodou!;-D

0 0
možnosti
Foto

A chlorelou také :-).

1 0
možnosti
JC

Vy, slečno, evidentně neznáte ani chemii, natož medicinu.

2 2
možnosti
Foto

Jak jste na tohle přišel, pane Chovanče? Článek je z odborného hlediska naprosto v pořádku. A nejen z odborného.

1 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 311x
Jsem člověk s duší psavou, snivou i toulavou.

Občas nejdřív mluvím a pak myslím.

Říkám věci na rovinu, za což mě ne každý má rád. Lidé totiž neradi slyší pravdu.

Věčný žák v oboru diplomacie a naslouchání sobě samé.

Snílek s nohama na zemi, který poznal pachuť dna i krásy oblak...

Žena mnoha tváří, blíženec, co někdy smutní a někdy září...